Behandling

Hvis din krop var et landskab

er en metafor, jeg bruger ofte, idet jeg ser tingene ud fra et holistisk synspunkt. Jeg tror på, at alt er forbundet eller har en sammenhæng – og som nævnt i min brochure arbejder jeg ud fra den overbevisning, at krop, tanker og følelser er indbyrdes og nært forbundet.

Derfor vil de behandlinger, jeg udbyder, tage udgangspunkt i dette – og derved være en helhedsbehandling frem for symptombehandling.

Forestil dig – bare et øjeblik

og helt naturligt…. at din krop er skabt som det mest fantastiske landskab eller den smukkeste have.

Se på din krop, som den jord, du er så heldig at kunne betræde – smukke kurver, vide bredder, snørklede eller bakkede veje. Dit hår er græsset eller måske kronen på det smukkeste træ. Græs som træer danner det stærkeste og mest fantastiske rodnet, som bredder og forgrener sig (fuldstændig, som at se ind i nervesystemet, der forgrener sig).

Floderne i landskabet er dine vener, hvor blodet pumpes rundt – og den livsvigtige vejrtrækning kan sammenlignes med vinden, der kan variere fra den letteste brise til den stærkeste orkan.

Solen, vand, regn, sne og slud er den energi/næring, du giver jorden (bl.a. den mad, sukker og væske/sodavand, du indtager) – og det, der får det hele til at spire og gro – eller alt til at udtørre og visne hen.

…og tænker du så tanken videre

At landskab eller have pludselig ikke er til at overskue, fordi der er vokset for meget ukrudt op – eller en ukendt landmand har gravet ganske uhæmmet i den jord, der er din – med et resultat, du er mindre glad for… og som årene går, kommer man uheldigvis til at hakke et par af træernes rødder over, et stengærde rives ned, floder indsnævres – en større vandmængde gør, at der pludselig er steder, der står under vand osv.

Der kan være mange årsager til, at en smuk have eller landskab ændrer struktur

Jeg håber, at dette har givet dig et billede af, hvad jeg mener – og samtidig at det kan drage nogle paralleller til spændinger eller anden form for blokering, der kan sætte sig i kroppen.

Bestil tid
Ring op
Priser