Massage

En følelse af balance

Ingen behandling er ens – din oplevelse hænger helt sammen med din intention med behandlingen.

I en massage kan du opleve alt fra den absolutte glæde til dybe følelsesmæssige gennembrud. Du kan føle dig hel – plejet og “elsket” – indimellem frigives følelser, der længe har været fastlåst i dine muskler.

Et rytmisk flow kan føles som healing

Massage giver ofte et touch, som vi nogle gange ikke ved, vi længes efter – men får os til at føle os hele.

Traditionel Massage
Denne klassiske massage er baseret på de vestlige begreber om anatomi og fysiologi frem for “the body mapping system”, som eksempelvis en Hawaiiansk massage er baseret på.

Massagen kan være både dyb og forfriskende. De dybdegående strøg og tryk varmer muskelvævet op, så infiltrationer og spændinger giver slip. Massage generelt en positiv indflydelse på immunforsvaret, fordøjelsessystemet samt stress- og angstrelaterede symptomer.

En massage, der langsomt skabes flow i kroppens kredsløb. Nervebaner og lymfesystem stimuleres – i takt med at blodgennemstrømningen øges, spændinger/infiltrationer løsner op, og kroppen drænes for affaldsstoffer.

Massagen foregår således
Under massagen er man iklædt trusser/underbukser – og er det kun ryg/nakke/skuldermassage, er det kun tøjet på overkroppen, der tages af før behandlingen.

Alle uanset alder kan modtage massage, idet man som behandler altid vil afstemme massagen efter behov og behandle sin klient med ubetinget åbenhed og forståelse.

Bestil tid
Ring op
Priser