Børn og unge

Vidste du, at børn kan have særdeles stor gavn af Kranio Sakral Terapi?

Hensigten med denne behandlingsform er at korrigere de eventuelle ubalancer, der måtte være opstået i det Kranio Sakrale system

… og børn kan behandles allerede fra den dag, de kommer til verden
Nogle børn kommer til verden med “traumer”, hvilket kan skylde en vanskelig fødsel (et trykket kranie, en navlestreng viklet omkring halsen, mm. En sådan form for stress/traumer kan sætte sig som skævheder eller for stramt væv, som påvirker nervesystemet, hvilket har afgørende indvirkning på alle kroppens funktioner.

Symptomerne kan b.a. være spændinger i kroppen, vanskeligheder ved at sove, spise, kolik eller sutteproblemer.

Erfaring har vist, at behandlingen også har en positiv effekt
hos de lidt større børn, hvor traumer kan give sig udtryk i problemer med tænder og tandstilling – hovedpine – taleproblemer – mellemørebetændelse – koncentrationsbesvær – Hyperaktivitet – ADHD – Motorisk uro og indlæringsvanskeligheder – Irritabilitet – Anspændthed – Nervøsitet – Sengevædning – Stress – Angst mm

Reaktion på behandling
Langt de fleste børn reagerer meget positivt på KST, og resultaterne er ofte rigtig gode allerede efter ganske få behandlinger.

… De fleste søger behandling, hvis der er større eller mindre traumer efter fødslen.

Kan man forvente bivirkninger?
Man kan ikke rigtig sige, at der er bivirkninger ved Kranio Sakral Terapi – men der kan komme en reaktion på behandlingen inden for de første par døgn. Dette skal du blot tage som noget positivt, idet kroppen er i gang med en udrensningsproces.

Måtte der komme en eftervirkning, vil den typisk opleves som en forbigående måske tiltagende smerte, træthed – nogle kan blive mere følelsesladede og andre kortvarigt vrede – men det er helt naturligt.

Bestil tid
Ring op
Priser