Japansk lifting

Et naturligt ansigtsløft

På naturlig vis kan vi stadig ældes med “ynde” og få strammet ansigtet op uden kemiske hjælpemidler.

Japansk Cosmo Lifting er en afslappende ansigtsbehandling, der er sammensat af forskellige metoder fra Østen, som benytter refleks-punkter i ansigtet forbundet med meridianerne samt stimulation af lymfesystemet. Via en dybdegående massage indeholder både zone-terapi, akupressur samt lymfedræning i ansigtet opstrammes både hud og væv.

Behandlingen er velegnet til både kvinder og mænd – Alle hudtyper – og har ingen bivirkninger.

Dit ansigt fortæller en historie

Mimik og “1.000” facetter gør
ansigtet til noget af det mest udtryksfulde, vi har – og med sin sensitivitet og følsomhed viser det både glæde og sætter bekymringsrynker, der viser sig, når vi har smerter, er nervøse, stressede, anspændte m.m.

Alle disse spændinger har en tendens til at sætte sig og blive til permanente rynker. Selvom vi ikke går og tænker over det, er ansigtet blevet til en bog, hvor hver dag fortæller en historie om os. Hvem vi er – og hvordan vi har det o.s.v. Dette kan medvirke til, at vi nogle gange ser ældre ud, end vi er.

Japansk Cosmo Lifting er en af de metoder
der gør, at man kan forebygge og forsinke ansigtets naturlige ældning, idet man gør brug af de sidste nye vævsopstrammende teknikker, som formår at detoxe, løfte, glatte og afspænde dit ansigts muskulatur og struktur på naturlig vis.

Ved at stimulere disse reflekspunkter og refleksområder i ansigtet samt dets muskulatur – er det samtidig muligt at afbalancere muskler samt alle organer i hele kroppen inklusive huden, som er kroppens største organ.

.. og ved påvirkning af lymfesystemet i hele kroppen, opnå en detrox effekt, der fjerne giftstoffer – og på denne måde opnå en udrensning (ud over ansigtet) af huden på hele kroppen.

Behandlingen er dejlig og afslappende
Primært er det ansigtets små muskler og væv, der behandles, men det er den efterfølgende lifting, der går ind og stimulerer og generelt forbedrer kroppens velbefindende. Misfarvninger og poser under øjnene reduceres kraftigt, og ansigtet får et anderledes og afslappet udseende.

Behandlingen tager 1 1/2 time og foregår ved
at du ligger på en briks – påklædt.
Alt efter ønske får du lagt et tæppe og klæde over dig.

Ansigtet afrenses blidt, hvorefter en næringsrig maske påføres.

Masken fjernes, og der lægges et tyndt lag olie. Herefter stimuleres neurologiske punkter og organzoner efterfulgt af selve liftingen.

Efter disse 3 faser lægges en fugtighedsmaske

Som noget af det sidste påføres en saltsolution, der gives en saltmassage med en saltsolution og krystalkugler, der tilfører huden forskellige mineraler.

Bestil tid
Ring op
Priser